Lelki tuning

Nálad mi a helyzet önbizalom fronton?

Minden oké?

 

Neeeem? Mégis mi történik veled?

  • elégedetlen vagy a külsőddel?

  • alábecsülöd a teljesítményedet?

  • úgy érzed, te vagy az, akinek soha nem osztanak lapot?

  • ráadásul annyira szerencsétlennek érzed magad, mert neked soha semmi nem sikerül?

  • minden a te hibád?

  • állandóan másoknak akarsz megfelelni?

  • fontosabb, hogy mit gondolnak rólad, mint amit a szíved diktál?

  • állandóan háttérbe sorolod magad, “nekem mindegy” jelszóval?

  • úgy érzed, mindenki uralkodni akar fölötted?

  • hiába vannak jó ötleteid, senki nem figyel rád?

Persze, bárkinek lehet rossz napja, de ha ezek az érzések állandósulnak, akkor ott sürgősen tenni kell valamit! Akkor is, ha ezek közül csak kettő-három igaz rád!

Nem mindegy, hová helyezed a fókuszt, mi az, amit észreveszel. Problémákat gyártasz vagy megoldásokat keresel.

Egy valami biztos: ha változtatni szeretnél, azt csak belülről lehet elkezdeni. Helyre kell tenni az önbecsülésedet ahhoz, hogy helyére kerüljön az önbizalmad is. Sajnos, vagy inkább szerencsére ezekért a dolgokért csak és kizárólag te vagy a felelős. A paletta és az ecset is a te kezedben van! Tudod mit jelent ez? Olyanra fested magad körül a világot, amilyenre csak szeretnéd!

Ne engedd, hogy mások bepiszkolják a vásznadat!

Nekem is sikerült az életemben jó sok évet önbizalomtól mentesen, szerencsétlenül és elkeseredetten végig vergődni. Igen, vergődtem, mert:

  • Nem oda jártam gimnáziumba, ahová szerettem volna. Ebből az következett, hogy nagyon sokáig, butának, értéktelennek tartottam magam, így továbbtanulni sem akartam.

  • Ráadásul ronda is voltam, szürke, zárkózott, halk szavú egér!

  • Soha nem volt olyan munkahelyem, amilyenre vágytam, amilyet én választottam volna!

  • Szinte kezdettől fogva éreztem, hogy nem jól választottam társat, de nem hittem abban, hogy találhatok hozzám illőt. Nem hittem el, hogy jobbat érdemlek.

  • Mindenkinek meg akartam felelni

  • Nem mertem nemet mondani

  • Nem mertem különbözni, mást tenni/gondolni, mint a többség

  • “Úristen! Mit fognak szólni/gondolni, ha én…” … ha én kilógok a sorból. Ma már azt is tudom, én nem lógtam ki. Egyszerűen nem álltam be. :)

  • Sokat voltam magam alatt, már-már depressziós. Sokszor még élni sem volt kedvem.

  • Beletörődtem a rosszba, a kevésbe, hogy nekem csak ennyi jár, ennyit érdemlek!

  • Csak álmodoztam, vágyakoztam, de nem történt semmi!

  • Vágytam a dicséretet, az elismerést, a külső megerősítéseket, de csak nem akartak jönni!

Úgyhogy nagyon is tudom, miről van szó!

Egyszer aztán elérkezett az a pont, amikor rádöbbentem arra, hogy ez így nem mehet tovább, és onnantól kezdve szépen, lassan elkezdtem összekaparni magam a padlóról. Évek munkájába került, mire eljutottam erre a szintre, de megérte! Azt hiszem, mindezt a makacsságomnak köszönhetem – amit annyiszor a fejemhez vágtak, mint negatív tulajdonságot – hogy nem hagytam magam legyűrni, és akkor is talpra álltam! Szerintem a makacsság erény, ha megtalálja a helyes irányát.

Nem hiszed el, hogy mindez lehetséges, szinte egyedül, önerőből? Eláruljam, én hogy csináltam? Mire jöttem rá az évek alatt? Gyere, és utazz velem!

LELKI TUNING

Útikalauz egy boldogabb élethez

Ehhez az utazáshoz ki sem kell dugnod az orradat a lakásból, és ráadásul még vagyonokat sem kell elköltened.

Figyelem!

Csak akkor olvass tovább, ha hajlandó is vagy tenni magadért. Semmi nincs ingyen. Előbb vagy utóbb mindenért megfizetünk. Szerintem jobb előre fizetni egy tudatos döntés következtében, mint utólag… a hibákért… Lehet, hogy hajlandó vagy áldozni magadra néhány ezer Forintot azzal, hogy megveszed ezt a könyvet, vagy egy másikat, de semmi több. El is olvasod. Ez még mindig kevés!

Cselekedni is kell!

Bizony ám!

A kondi bérlet sem ér semmit, ha csak megveszed, de még az is kevés, ha beszerzel valami jó kis edző cuccot, és bekukkantasz a terembe! Sajnos, meg kell mozdulni, dolgozni kell, erőt kifejteni ahhoz, hogy valami történjen, hogy fejlődjenek az izmaid… Na, hát ez az önbizalommal sincs másképp, és a boldogsággal sem! Dolgozni kell, lelkierőt kifejteni, ahhoz, hogy erősödj!

Cselekedni, odafigyelni. Másképp nem működik.

Igen, lesz olyan, amikor fogvicsorgatva, de ha eredményt akarsz, nincs más választásod!

Neked szól ez a könyv?

 • Igen, ha felismerted, hogy alacsony az önbecsülésed.

 • Igen, ha tudod magadról, hogy kevés az önbizalmad.

 • Igen, ha megértetted, hogy mindezért neked kell tenned.

 • Igen, ha hajlandó vagy cselekedni.

 • És akkor is neked szól, ha szeretnél boldogabb lenni, és kicsit finomítani a hangulatodon.

Viszont!

 • Ha nem vagy hajlandó cselekedni,

 • ha nem hiszed el, hogy te vagy a felelős a boldogságodért,

 • ha azt hiszed, mindenki hibás – rajtad kívül,

 • vagy ha az gondolod, hogy kizárólag az anyagiak állnak a boldogságod útjában,

akkor kár is tovább olvasnod! Nem fogjuk megérteni egymást.

Mi a legrosszabb, ami történhet veled, ha végig olvasod ezt az anyagot?

Semmi! De legalább, megpróbáltad. Bár azt hiszem, hogy ha végig követted a 14 lélekemelő tippet, és most is olvasol, akkor azt hiszem, valami megmozdult benned. Az első – és egyben a legnehezebb – lépést már megtetted.

Tudni kell, hogy vannak emberek, akiken nem lehet segíteni, akármennyire is szeretnénk, és akármennyire is nyilvánvaló, hogy fejjel rohannak a falnak. Az ilyeneket el kell engedni. Hagyni kell. Tudom, baromi nehéz, de nem tehetünk mást.
Ha csak simán végigolvasod az anyagot, könnyen lehet, hogy magadra ismersz a történetekben, rádöbbensz valamire, ami felett eddig elsiklottál…

Ez nagyon jó! Már ettől sokkal jobban fogod érezni magad.
Ha pedig elszánt vagy, tudod, hogy szükséged van egy kis lelki tuningra, ha azt szeretnéd, hogy valaki egy kicsit felrázzon, akkor garantált a siker!
Nem mondhatsz le mindenről, csak azért, mert neked nincs önbizalmad, és ezzel annyira tisztában is vagy, hogy lépten-nyomon ezzel takarózol, és az önbizalom csak a dolgoknak az egyik fele! Boldognak is kell lenni!
Na, még ez is! De hogyan?
Nem olyan nagy ördöngösség! Elárulom neked, én hogyan csináltam. Ha nekem sikerült, tuti, hogy neked is menni fog!

Jó, eleget dumáltam már, térjünk a lényegre!

 Mennyibe kerül?

bruttó 2.490,- Ft

Megér neked ennyit egy harmonikusabb élet, a boldogság? Az a tudat, hogy önmagad lehetsz, hogy ki merd mondani a véleményed? Az, hogy ne legyél senkinek a játékszere? Hogy legyen hited önmagadban és legyenek céljaid? Hogy meg tudj bocsátani?

Ezek a dolgok azt hiszem, megfizethetetlenek. És hogy mennyire? Ez az ár akkor lesz igazán pénzzel nem meghatározható, ha már birtokába leszel annak a tapasztalatnak, ami ahhoz kell, hogy szebb legyen körülötted a világ, és a lelked egy magasabb szinten kezd rezegni. Ha már tudod, hogy soha nem leszel olyan, mint korábban, ha úgy tudsz visszagondolni régi önmagadra, mint tapasztalatlan gyermekedre.

Megírtam ezt az anyagot, mert:

“Aki már végigjárta a megbocsátás útját, az képes, sőt köteles is vezetni és kalauzolni társait ezen az ösvényen.” – Dianne B. Collard –
… mert az önbizalom, az önértékelés mellett szó lesz még a szeretetről, a háláról, és a MEGBOCSÁTÁSRÓL is (ha úgy jobban tetszik, az elengedésről)!

Lélekemelő Lelki tuning – Útikalauz egy boldogabb élethez letölthető e-book pdf formátumban.

Megér neked  2.490,- Ft -ot az, hogy életed pozitív irányt vegyen?

Igen! Kérem a Lelki tuningot>

Mikor kell fizetni?

A fizetési határidő 8 nap.

Fizetési módok:

 • előre utalás

 • rózsaszín csekk

Bónusz ajándék

A letölthető e-book mellé kapsz egy ajándék munkafüzet, szintén pdf formátumban, amit ki tudsz nyomtatni, és egy 2.500,- Ft értékű ajándék kupont, amit beválthatsz a jobb agyféltekés lélekemelő tréningen.

Töltsd ki a megrendelő űrlapot, és azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben minden benne lesz, amit a fizetésről tudnod kell. Ugyanebben a levélben vár még egy Ajándék: 200 válogatott bölcsesség
– a témához kapcsolódó okosságokkal!

Kalandra fel!

Fontos!

A könyvet pdf formátumban kapod, ami azt jelenti, hogy a könyv az e-mail fiókodba fog érkezni, – ezért nagyon fontos, hogy helyes e-mail címet adjál meg – és a számítógépeden tudod elolvasni, vagy akár le is töltheted a telefonodra, hogy magaddal vihesd. Lehet, hogy már ma olvashatod!

Megrendelés

 

Név:*
E-mail:*
Irányítószám:*
Város:*
Utca, házszám:*
Telefonszám:*
Számlázási név, cím:
Fizetési mód:*


 

Mit mondanak róla, akik már olvasták:

“Ez nagyon jó. Sok a személyes példa, a példabeszédek, amik pont odaillenek, ahova kell. Van egy íve az egésznek, és eljut oda, ahova nem is gondoltam volna. Nagyon tetszik.” Dobos Mártahttp://maisztorik.blogspot.hu/

“A bevezetés nagyon kompakt. Az idézett történetek jól oldják az egyébként nagyon sűrű és tömör gondolatokat. Látszik, jó sok minden van már mögötted, és szeretnéd a tapasztalataidat segítő szándékkal tovább adni.” Hernádiné Balázs Mária – www.hidonmagadhoz.hu

“Elolvastam a könyvet, és nagyon tetszett. Hasonló stílusban írsz, mint én, ami külön tetszett. Jók a kis anekdoták, amiket beleraktál, az önirónia, a humor. Remekül összeszedett, és nekem jó végeredményű lett, jó volt olvasni, nem volt unalmas. Talán még lehetne 1-2 kép benne, de lényegében egy nagyon jól összeszedett kis könyvet kaptam. Köszönöm, hogy elolvashattam.” Klocsko Katalin

“Már a bevezetőben: tetszik a közvetlen stílus, olvasmányos, érdekes, leköti a figyelmemet. Szuper! A megbocsátásos sztorin hangosan felnevettem. : Nagyon jó!!! Rendkívül élvezetes, hasznos. Azt hiszem, egyik nagy előnye az, hogy magaménak éreztem a sztorikat, a stílust, minden olyan volt, mintha személyesen nekem írtad volna.” Vizniczkiné Kozma Mária

“Mindenkinek kötelező elolvasni! A világ nem, de te változol a könyvtől és így lesz szebb a világ és a mindennapok! Köszönöm, hogy elsők között olvashattam a lelki tuningot! Hajrá 2015!” Simon Ágnes www.holoshop.hu/
www.wristband.hu

Szóval, én is csak azt mondom: HAJRÁ!

Szerződési feltételek

Jogi és egyéb tudnivalók

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Kivéve, ha az árut átvetted, mivel ez esetben nem fizikai
termékről van szó. Ha meggondoltad magad, mielőtt fizetnél, kérlek írj egy e-mailt a következő címre: info@hajramami.hu A megrendelést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Pekkel Edina egyéni vállalkozóval kötöd. (2381 Táborfalva, Honvéd út 3.; adószám: 66396394-1-33; nyt. szám: 34673082)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.

Lélekemelő szép napot!

Pekkel Edina

Hajrá mami! és a Lelki tuning szerzője